Communie

Communie / Lentefeest

Een eerste of plechtige communie en lentefeest zijn prachtige dagen in het leven van je kind! Naar jarenlange traditie worden op deze dag communiekaartjes gewisseld en uitgedeeld en dit om iedereen te laten weten dat dit jouw dag is.
Het thema van de shoot wordt op voorhand besproken en naar wens aangepast.
Aan jullie de keuze voor een studioshoot en/of een locatieshoot.
Deze fotosessie is ook te boeken in combinatie met ons team, deze schoots zijn dan volledig afgewerkt op stijlvolle locaties, een kapper en visagiste zijn aanwezig waardoor deze foto’s een uniek karakter krijgen en er zullen uitspringen de puntjes op de “i”.

 

Wat mag je verwachten tijdens een communie- lentefeest shoot?

Een communieshoot duurt tussen 1 en 2 uren.
De shoot kan doorgaan in mijn fotostudio of op locatie, of een combinatie ervan.
Tijdens een communie/lentefeest shoot wordt je kind in de kijker gezet. Het is altijd leuk om elementen uit hun dagelijks leven te integreren in deze shoots. Dat kan een hobby zijn, huisdier ….. enz….

Er worden 2 kaartjes digitaal aangeleverd zodat je enkel nog met je usb-stick naar de drukker moet. Alle maten van kaartjes kunnen, weet je wens wel even de dag van de shoot te vertellen. Meet de enveloppen zelf na, de afmetingen op de etiketten zijn niet altijd correct, dit om teleurstellingen en opnieuw afdrukken te voorkomen.

Aandacht:
Hou er rekening mee dat jullie kind niet de enige is die zijn communie/lentefeest doet, het aantal boekingen is beperkt.
Bij de prijs van de shoot zijn 2 digitaal gemaakte kaartjes geleverd, wil je meer kaartjes dan kan dit volgens meerprijs. Alsook krijg je bij deze shoot 10 volledig bewerkte foto’s in maximale digitale kwaliteit zodat je deze naar hartelus kan afdrukken en laten uitvergroten…de foto’s kan je uit een contactblad kiezen die je via mail toegestuurd krijgt.

communiefotografie