Huwelijk

Huwelijk:

Je huwelijk is een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Op een creatieve wijze leggen we deze dag vast op foto. Om variatie in de foto’s te krijgen werk ik steeds met een gedeelte spontane foto’s en een gedeelte geposeerde foto’s.

Welke stijl van foto’s jullie willen zal natuurlijk uitvoerig tijdens een persoonlijke ontmoeting worden besproken. Op deze ontmoeting zal ook jullie dagplanning, fotolocaties, enz. overlopen worden.

 

Wat kan je tijdens een huwelijksshoot verwachten?

Dit is jullie moment, jullie dirigeren, jullie sfeer,….

Hoe laat ik aanwezig moet zijn en tot welk uur bepalen jullie zelf.

In de prijslijst vind je een overzicht terug, van de uren en de prijzen ervan.

In tegenstelling tot andere fotografen kan ik me er niet met verenigen om de digitale negatieven achter te houden.

 Ik bewerk en photoshop ik steeds een 100 tal foto’s , deze zet ik om in meestal 2 varianten (kleur, vintage, old , zwart-wit,…) volgens jullie keuze en deze krijg je uiteraard in maximale grootte, zodat je naar harte lust kan afdrukken vergroten, je fotoboek maken, facebook,….., 

Alle andere foto’s (meestal tussen de 600 en 1000) worden kleurtechnisch bewerkt en krijgen jullie uiteraard ook digitaal aangeleverd.

Wens je meer digitalen volledig bewerkt van je prachtige dag dan kan je deze zeker bijbestellen, bij meerdere digitalen is er ook een pakketprijs, informeer hiernaar.

 

 

Alle andere foto’s krijg je kleurtechnisch bewerkt zo heb je een mooie collectie van jullie volledige dag!

 

 

 

Heb je vragen twijfel dan zeker niet om deze te stellen.

 

Ik stel mij ter beschikking van ALLE koppes         #LoVe=LoVe