vastgoed – & interieur fotografie

De eerste indruk is bepalend bij de verkoop van je huis of bedrijfspand.
Goede foto’s helpen daarbij.

Uiteraard is het ook mogelijk foto’s te laten nemen om je woning/appartement,… te verhuren, of foto’s laten nemen voor airbnb,….

 

Wanneer een potentiële koper op zoek is naar een woonst, is de eerste foto altijd wat de interesse prikkelt. De eerste indruk is enorm belangrijk. De woning moet op foto tot zijn recht komen, de foto’s moeten helder zijn en scherp, correct van compostie en schuine muren door groothoek moeten gecorrigeerd zijn…
De aangekochte foto’s mogen door de vastgoed makelaars gebruikt worden voor de verkoop van de woning en in High res aan de kopers gegeven worden.

Door de fotoreportage als vastgoedmakelaar uit handen te geven heb je als makelaar meer tijd over voor klantencontact en je administratieve taken. 

Ook bieden wij de mogelijkheid om 360 graden foto’s te nemen die je klant een volledige indruk van de woning geven, deze foto’s kan je inbedden in je website of gewoon gebruiken als promo op je facebook pagina van je bedrijf. de foto’s worden genomen in 12 mega pixel kwaliteit.

 

Tevens is er de mogelijkheid bieden om drone foto’s van vastgoed te nemen, om klanten nog een betere indruk te geven van het uitzicht van de woning en de tuin.

Aangezien er wettelijke bepalingen zijn hangt het af van de ligging van je woning of drone foto’s genomen kunnen worden of niet. (niet mogelijk in de buurt van luchthavens, militaire domeinen, nucleaire centrales).

Hieronder vind u de prijzen voor vastgoed fotografie all incl. verplaatsing  20 km verplaatsing is inbegrepen. (extra km. aan 0,30 cent/km)

(verplaatsingsafstanden worden berekend via google maps startend van de wagenmakersweg in lommel tot terug wagenmakersweg in lommel)

Studio

€125,00 euro incl. 30 foto’s

Appartement

€125,00 euro incl. 30 foto’s

Duplex Appartement

€145,00 euro incl. 35 foto’s

Standaard woning tot 175 m2

 €150,00 euro incl. 35 foto’s

Luxe woning vanaf 175 m2

€175 euro incl. 40 foto’s

grote  gebouwen :

prijs op aanvraag

Dronefotografie 

Het is enkel mogelijk huizen te fotograferen gelegen binnen de wettelijke droneregulatie,
wij kijken voor u graag even na of dit zo is.

Prijs: 99 euro incl. 5 foto’s